Buze Live

buzeliveVoor alle culturele activiteiten is er Buze Live met een. Dit is een groep jonge vrijwilligers met een eigen Buze Live website die bijna geheel zelfstandig diverse activiteiten, zoals band avonden, DJ party's, karaoke, thema feesten, quiznights en nog veel meer organiseren.

Bij de organisatie komt heel wat kijken, ze zorgen voor publiciteit, de activiteit zelf, de bar, de entree, de schoonmaak enzovoort. Je begrijpt dat er heel wat vrijwilligers nodig zijn om dit te organiseren, dus lijkt het je leuk om een keer mee te helpen of misschien wel om zelf activiteiten te organiseren meld je dan aan als vrijwilliger!

Ook JongIndeKop, de community voor jongeren met een website en een eigen radioprogramma op de vrijdag avond organiseert af en toe iets binnen Buze Live. JongIndeKop werkt vanuit de Buze en is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en naar leuke verhalen, talenten en nieuws. Dus heb jij iets met media, wil je in de redactie, of wil je zelf graag in de spotlight staan geef dit dan door aan de vrijwilligers of de jongerenwerkers.

Tijdens Buze Live worden foto's gemaakt door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Concert Pictures, deze zijn terug te vinden op Flickr

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31