Buze Unplugged

buze unplugged 2 webversie
Next Generation Unplugged, de tofste singer songwriter wedstrijd voor jong talent!
 
Buze Unplugged organiseert voor het eerst dit jaar een talenten jacht in samenwerking met Café de Karre, Restaurant 't Veerhuys, Café de Steen, CJ de Buze en Rabo Theater de Meenthe. Doel is jong talent een podium te geven, talent ontwikkeling en ervaring op te laten doen. Dit project is ontstaan uit een tweetal succesvolle avonden in de Buze, georganiseerd door Harold Pieper met leerlingen van RSG Trompmeesters en CSG Eekeringe, waaruit is gebleken dat er ontzettend veel talentvolle jongeren met muziek bezig zijn. Om de jongeren nog meer uit zichzelf te laten halen is deze "wedstrijd" ontstaan, waarbij er fantastische prijzen te winnen zijn.
Hoofdprijs is een eigen voorstelling in het Vestzak theater van Rabo Theater de Meenthe, waarbij de winnaar naar eigen inzicht een avondvullend programma mag samenstellen, ondersteund door professionele licht en geluid technici.
Tijdens de voorrondes kiest een deskundige jury de beste twee acts die door gaan naar de finale op 9 september. Deze finale wordt gehouden tijdens Kopje Cultuur in de Buze, bij mooi weer buiten. Elke locatie geeft ook nog een publieksprijs weg die varieert van bijvoorbeeld een optreden op een festival of een professionele opname. Nadat alle voorrondes zijn geweest start er een Facebook actie hierbij kan gestemd worden op de deelnemers die niet door zijn gelaten naar de finale, hiermee  zijn  nog twee wildcards te verdienen.
Voor dit jaar is de inschrijving gesloten, maar dit wordt een jaarlijks terugkerend evenement. Ben je geïnteresseerd of lijkt het je gewoon leuk kom dan een kijkje nemen tijdens de voorrondes en de finale, Toegang is geheel gratis!!
Hou de Facebookpagina van Buze unplugged in de gaten voor de volgende editie.

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30