DATUM:
31 -MAART 23

AANVANG:
21:00

ZAAL OPEN:
20:30

PRIJS:
€10,00

STATUS:
BEVESTIGD

TICKETS

Black Bottle Riot

Black Bottle Riot is een Nijmeegse Rockband die dit jaar tien jaar bestaat. In de afgelopenjaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia. In Nederland stond BlackBottle Riot op festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Poppodia,festivals en blues-kroegen, Black Bottle Riot deed het allemaal. Live shows wordenomschreven als, energiek, bezield, strak en ongepolijst. Ook speelde de band supports vooro.a.ZZ Top,Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.Infebruari is het vierde album “Fire”uitgekomen.Black Bottle Riot klinkt op deze plaat alsherboren.De muziek van Black Bottle Riot doet denken aan artiesten zoals: The AllmanBrothers Band, Lynyrd SkynyrdenTom Petty.Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van BBR een stomenderockmachine.Het enthousiasme en de chemie tussen de vier Nijmegenaren werktaanstekelijk op jong en oud. Luister zelf en laat je overtuigen!Black Bottle Riot bestaat uit: SimonSnel (zang, gitaar), Mike Sedee (gitaar) en Jaap van denBerg (bas) en Mark Weerts (Drums

Timo de Jong en Band

Voordat de heren van Black Bottle Riot het podium betreden is het aan Timo de Jong en zijn band om jullie als publiek alvast een warm americana welkom te heten. Timo is geen onbekende voor de Bze zo heeft al meerdere keren met zijn oude band Vygotsky op het podium in de buze gestaan en zelfs nog op het oude Stonehenge podium in de tuin.

Sindsdien is het hard gegaan met Timo en heeft hij onder andere in het voorprogramma van Pasenger gespeeld. wij vonden het daarom hoog tijd om Timo maar weer eens terug naar de Buze te halen want zijn warme “crooner” stem en twangy gitaar zijn wat ons betreft een hele goede aanvulling op een avond vol toffe southern muziek.