Buze

Tusky, Vain Louie & Boskat

Bevestigd
vrijdag

19 april 2024

AANVANG
20:30
DEUR OPEN
20:00
PRIJS:
ONLINE
€ 17,50
DEUR
€ 20
TICKETS
Metal, Punk, Grunge, Hardcore

Het zwaarste, vetste, snelste en coolste!

Tusky
Sinds hun start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgezeten. Met twee LP’s en een EP op zak mag het zeer duidelijk zijn dat de band hun honger voor luide, snelle en furieuze punkrock blijft voeden en nu terug is met hun nieuwe LP: ‘Tusky’.
In heel Europa zijn festivals, podia en clubs getuige geweest van de punkrock wervelwind die hun podia vernietigt. Stukje bij beetje winnen ze de harten van veel nieuwe luisteraars en breiden ze hun fanbase uit door zowel op als naast het podium de beste versie van zichzelf te zijn.
Nu, met hun nieuwe album, hebben ze de eer en het genoegen gehad om samen te werken met Adrian Bushby (Foo Fighters, Spice Girls, Muse e.a.) die de band heeft geholpen het perfecte geluid te vinden voor dit stukje bruine kunst; de heerlijke mix tussen hun oude platen en de nieuwe – ruige en vieze rock, woest gepolijst tot een punkrock pareltje.
Gewapend met twaalf nieuwe tracks is de band klaar om hun liveshow naar een hoger niveau te tillen. Meer band, meer energie, meer entertainment en vooral: meer Tusk.


 Bekijk de website

+

Vain Louie
Vijf jeugdvrienden met een passie voor harde muziek: VAIN LOUIE. Met hun eerste full-length album ‘Time Devours Everything’ op zak zijn zij klaar om de Nederlandse podia wakker te schudden. De energie en pure passie van deze melodieuze hardcore-formatie slepen je mee in een intense liveshow waar je niet omheen kunt.

+

Boskat
Het duo BOSKAT (Antwerpen) produceert luide, alternatieve rock ‘n’ roll. Met scherpe riffs, puntige songs en een gestoorde dynamiek hakken Tibo (drums) en Vincent (vocals en gitaar) in op je trommelvliezen en gemoedstoestand. Muzikaal zeer verrassend en veelzijdig. ‘Een feestelijke portie rock’n roll en terug naar de jaren ’90, maar dan wel de goeie kant van het spectrum.’

Foto: mondayjr
© 2024