Buze

Be Buzy!!

Poppodium de Buze is een nonprofit-organisatie die 100% draait door de inzet van vrijwilligers. Als vrijwilliger help je mee tijdens concerten en andere activiteiten, dat kan in verschillende functies. We zijn altijd op zoek naar mensen om ons team te versterken. Dus ben je een liefhebber van muziek en ben je enthousiast, en belangrijke; heb je zin en tijd?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier en geef meteen even aan wat jou het leukste lijkt.

Om je alvast een idee te geven zie je hieronder een paar dingen die je voor ons zou kunnen betekenen:

Allround Horeca Medewerker:
Je zet van te voren alles samen met je mede-vrijwilligers klaar en zorgt er verder voor dat de bestellingen aan de bar afgerond worden. Kun je nog niet tappen? Geen probleem wij leren het je binnen een paar minuten. Achter de bar staan is gewoon super leuk en gezellig.

Techniek:
Heb je interesse in licht- en/of geluidstechniek? Dan is kun je in de Buze je lol op. Je leert het vak van techneuten die al jarenlange ervaring hebben. Je helpt vooraf met het opbouwen, draait de show en daarna ruim je alles weer op. De Buze beschikt over goede en moderne apparatuur waarmee je leert werken.

Fotografie:
Kun jij goede foto’s maken? Of wil je dat leren van een van onze huisfotograaf? Dat kan! Wij, bands en publiek vinden het namelijk heel leuk om achteraf even tussen de foto’s te neuzen die jij in de Buze gemaakt hebt.

DJ:
Muziek draaien tussen de bands door of lekker een hele avond lang? Je bent hartstikke welkom.

Social Media / Website:
Als jij ervaring hebt met het onderhouden van een website of social media weet je al dat dit een tijdrovende zaak is als je dit goed wilt doen. We kunnen wel wat hulp gebruiken!

Organisatie algemeen:
Persberichten schrijven, posters rondbrengen, koelkasten vullen, bij de kassa zitten, schoonmaken, enz…..
Het hoort er allemaal bij. Vele handen maken licht werk.
Heb je ideeën? Kom neem gerust contact op. We staan er open voor!

En natuurlijk, ook in de Buze zitten we als het werk gedaan is nog even gezellig na en borrelen de nieuwe ideeën zo maar weer op. Kortom, je komt in een gezellig team terecht met allemaal vrijwilligers die een heel groot hart voor de Buze hebben.
Gezellig mee doen? Be Buzy!!
 

© 2024